In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Ma 2018. április 22., vasárnap, Csilla és Noémi napja van. Holnap Béla napja lesz.

Adventi vásár Bécsben 

advent becsben 1

2014. december 14.
Utazás: autóbusszal
Részvételi díj: 6.000,- Ft
Biztosítás díja: 450 Ft/fő
Indulás a kora reggeli órákban. 
Útközben rövid pihenő.

Utazás idegenvezetővel.

  Elsőként az ország egyik legjelentősebb kulturális emlékhelyét, a barokk stílusú, a világörökség részét képező Schönbrunn-i kastélyt keressük fel.

schonbrunni karacsony 2

A Kastély díszudvarán hagyományosan megrendezésre kerülő karácsonyi vásár olyan, mintha visszacsöppennénk egy kicsit a Monarchia idejébe.
Hagyományos játékokat, gyönyörű karácsonyfadíszeket, kézzel készített kerámiákat, gyertyákat vásárolhatunk a kertben felállított standoknál. Igazi bécsi specialitásokat is kóstolhatunk, megkóstolhatjuk a kitűnő kaiser puncsot, vagy éppen a jellegzetes császármorzsát. Szomjunkat alkoholos és alkoholmentes puncskreációkkal, forralt borral olthatjuk. 

A Schönbrunni Kastély ádventkor is gyönyörű!

Ha valaki nemcsak a díszkertben megrendezett karácsonyi vásári forgatagban szeretne elvegyülni, hanem kulturális programra is vágyik, a helyszínen belépőt vásárolhat a Kastélyba és megtekintheti a Kastély szobáit is. A kastélylátogatás alkalmával akár 40 termet is megtekinthetnek a látogatók.

Montage of Vienna

Kastélybelépő (2015. március 14.-ig): Imperial Tour - 22 terem, kb. 30-40 perc: 11,50 Euró. 19-25 éves diákoknak: 10,50 Euró. 6-18 éveseknek: 8,50 Euró. Grand Tour - 40 terem, kb. 50-60 perc: 16,50 Euró. 19-25 éves diákoknak: 15,20 Euró. 6-18 éveseknek: 11 Euró.

   becs adventi fenyben 1
Kora délután érkezés Bécs belvárosába, a bécsi kiskörútra, a Parlament épülete elé. Informatív autóbuszos városnézés keretében megismerkedünk Bécs nevezetes építészeti stílusával. Idegenvezetővel választható programként városnézés vagy átélhetjük, a világ leghangulatosabb karácsonyi vásárának tartott, a bécsiek mindenki karácsonyfája körül kialakult Adventi Vásárát, a Városháza előtti téren. Megkóstolhatjuk a helyi specialitásokat –fánk, stolle, hurka, kolbász, sült krumpli és gesztenye-, és leöblíthetjük jófajta grinzingi borokkal, sörrel, punccsal, forralt borral - melyhez a bögre egy szép ajándék is egyben.

Bécs esti fényeivel búcsúzunk az osztrák fővárostól. Hazaérkezés az esti órákban.becsi advent

 

Jelentkezés,
További információ:

Vaski Gyöngyi
Tel.: +36-30-3858109
email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Időjárás jelentés

Hirdetés

Hirlevélre feliratkozásPatikakereső

Weboldal készítés

Hirdetés