Olcsó szálláslehetőség Göcsej egyik legszebb vidékén, festői környezetben, komfortos körülmények között.

 

Ajánljuk iskoláknak, nagyobb csoportoknak, baráti társaságoknak, természetjáróknak és olyanoknak, akik szeretik a természetet. 

(A Dunántúli Kéktúra útvonalától 800 méteres letéréssel, gyönyörű környezetben.)

A házban összesen 28 fős szálláshely került kialakításra, amely a szállóvendégek rendelkezésére áll egész évben. Az ágyak pléddel ellátottak, igény esetén külön ágynemű is a vendégek rendelkezésére áll. A kulcsosházban jól felszerelt konyha, villany-és gáztűzhely, 3 fázisú mosogató, tányérok, étkészlet és egyéb konyhai felszerelések várják a vendégeket. Az épületben férfi és nő WC, valamint kézmosó található.

A ház mellett árnyas fák alatt sátorozó és tűzrakó hely várja a kikapcsolódni vágyókat. A tisztálkodás feltételeit a Közösségi Házban igény szerint 6 fős hideg-meleg vizes zuhanyozó biztosítja.

Megközelítés: Zalaegerszegtől 12 km-re nyugatra a Göcsej Dombság északi részén fekszik Kávás.

Közúton:

  • A 76 számú útról Bagod faluvégen letéréssel a zalalövői úton, Zalaszentgyörgyön át.
  • Zalaegerszegről Teskánd-on és Boncodföldén át a Zala völgyében.

Vasúton:

Zalaegerszeg Zalalövő vonalon (23.sz. menetrendi mező) a zalaszentgyörgyi megállóig. Innen gyalog a Zala hídon át 500 m Kávásig, 2 km a szálláshelyig.

Gyalogosan, kerékpárral:

Zalaegerszeg vasútállomásról a TV torony-Babosdöbréte-Dobronhegy-Kandikó-Böde piros háromszög, majd innen piros kereszt jelzésű úton (20km).

A Kulcsos-házat jelenleg felújítjuk, kérünk, hogy szállásfoglalásért nézz vissza később az oldalunkra.
Megértésedet köszönjük!